XIII 3 h de Resistència

Ja estan obertes les inscripcions a les XIII 3 h de Resistència

divendres, 19 d’abril del 2013

Sortida BTT Diumenge Dia 21 D' Abril

El Proper Diumenge Tornarem a fer una Sortida BTT de Fons , a les 7h del Matí ens Trobarem al Forn de D'alt per Anar fins Santa Fe del Montseny passant per Gualba i si anem bè de temps arribarem fins el Coll de Santa Helena per baixar per un GR-5 . Es preveu que la sortida sigui d'entre 80 i 90 Km's , així que porteu Barretes , Gels i el que faci falta per evitar la Visita del Senyor del Mazo !!

2 comentaris:

Tendo ha dit...

Avui res de res.
A les 7 del mati eran 7 bikers pero 3 tenien que ser aviat a casa hi hem decidit fer una ruta altarnativa,perque quan fos l'hora poguessin fer via cap a casa.
Aixi doncs Avui Rocoterapia
cami amagat rupit misteris dolmen de cal arenes i corriols molt xulos fins a can bordoi,hem vist copa catalana de llinars,bocata a la torrasa del moro i baixada brutal (algun tram del circuit)fins a dosrius,pujada fins a can Bruguera,rupit,corral i cami amagat 60km

Unknown ha dit...

Avui Gran Sortida , m'ho he passat genial i estic content d'haver pogut ensenyar alguns senderillos a la colla !! qui ho haguès dit anys enrere jejeje , total 60 km +1510 Dpa en un constant Puja i Baixa !! La setmana que bè més !!!