XIII 3 h de Resistència

Ja estan obertes les inscripcions a les XIII 3 h de Resistència

dimarts, 18 de desembre del 2012

SORTIDA GASTRONÒMICA DIUMENGE 23 I CAGATIÓ

Com cada any, el diumenge 23 farem la tradicional sortida gastronòmica en btt sortirem a les 8h de la font. Començarem fent els senders de la creu per encarar Sant Pol i pujar al "Dragon Kan". Acabarem esmorzant a Sant Cebrià ( recordem que els que no facin peus, no paguen) seguidament enfilarem cap a fer el "Cubata", d´aquesta forma arribarem a la torre del foc, baixarem cap al pesebre on dipositarem el nostre com cada any i anirem a dinar a Sant Martí del Montnegre. On ens trobarem amb la resta de la família.




La sortida serà totalment de germanor, amb un ambient festiu i agradable; ritme globero total. Qui no vulgui fer tota la volta, pot girar a Sant Cebrià o a la Torre del Foc
Cal que tots els interesats en fer aquesta sortida feu un comentari, o aviseu a en Martí A.


Recordeu que el dissabte hi ha el cagatió a la Sala Municipal, on el club hi col·labora, us esperem perqué, vingueu a donar un cop de mà a repartir xocolata.


 GRÀCIES A TOTS.














3 comentaris:

Xavier Cuadrado ha dit...

Hola companys, jo si que vinc a esmorzar, a dinar no ho se segur, tinc que consultar-ho. Ja confirmo demà si vinc al dinar.

salut!

Unknown ha dit...

Bones !!

Jo vindré al Esmorzar i Pujaré el Cubata però no podré quedar-me al dinar .

Gass

SELLES ha dit...

Jo també vindré a la sortida gastronomica, no hem quedo a dinar però timc temps de disfutar de la bici i la vostra companyia fns a les 2h i alguns minuts.


Salut i desnivells