XIII 3 h de Resistència

Ja estan obertes les inscripcions a les XIII 3 h de Resistència

diumenge, 2 de desembre del 2012

RESULTATS 3H DE RESISTÈNCIA


Avui diumenge hem celebrat la 7a edició de les 3 h,  ja conegudes per tots els btteros de la zona. Aquest any el circuit,  renovat totalment com cada any,  ha agradat molt,  ja que els mateixos participants en han dit que han gaudit al màxim, seguint el recargolat circuit puja-i-baixa, pels boscos del Parc de can Jalpí.
Primer de tot, volem donar les gràcies a tots els participants,  ja que sense ells això no hauria estat possible, i demanar disculpes per les molèsties que els han pogut ocasionar les nostres decisons, però els organitzadors hem d'aplicar les mesures necessàries per al bon funcionament de l'esdeveniment.
També volem donar les gràcies a tots els col·laboradors i patrocinadors, per l'esforç que fan en èpoques de crisi.
Gràcies, també, a l'Ajuntament, per la seva col·laboració i suport.
I finalment, també volem agrair de tot cor a tota la colla d'amics que formem el CCAM i que desinteresadament hem aportat el nostre temps a organitzar aquesta setena edició, ja que activitats com aquestes són les que fan gran aquest club.

Podeu consultar les classificacions a :  http://www.albecam.com/index.php/es/clasificaciones.html

CCAM.

RECORDEU SOPAR DEL CLUB EL DIA 8



4 comentaris:

JORDI ha dit...

no tinc paraules nois, només agrair el dia d'avui.
Gràcies i fins aviat

"MCT"-Pedals a Gass ha dit...

FELICITATS!!!!! amb totes i cadascuna de les lletres i en majúscula, un any més ens heu fet disfrutar amb allò que més ens agrada, demostrant que sou tots una kraks, del primer a l'últim,i que això, sense vosaltres, les vostres ganes i la vostre empenta no seria possible.
Sou collonuts, enhorabona a tots/es!!!!!!!

Unknown ha dit...

Brutaaaal Companys !! Moltes felicitats a tots , les 3h van tornar a ser un gran èxit i amb el granet de sorra de cada un dels membres del club ja són un autèntic referent del Mundillo BTT , L'any que bè més !!!

Melcior, un Cop més Mooooltes Felicitats !!! Gaaaasssss

PD : Confirmo asistència al sopar !!!

oxigen ha dit...

es la tercera edicion a la que voy y seguire viniendo siempre que pueda. Felicidades a los organizadores y gracias por las fotos y por todo. Aqui teneis el tema del foro de nuestra web en el que estan nuestras cronicas. Saludos y gracias de nuevo http://www.bttgarraf.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=6760&postdays=0&postorder=asc&start=0&sid=55145c3809a5b2b8ea2e592ea62f7996