XIII 3 h de Resistència

Ja estan obertes les inscripcions a les XIII 3 h de Resistència

dijous, 23 de juliol del 2009

6ena etapa TransAlp



Sortida desde Sarnthein i arribada a Kaltern.
Distància de 77.4 km i una alçada per superar de 3.173 metres.
Per fi una etapa 100% mountainbike.
Avui els nostres dos corredors s´han trobat com a peix a l´aigua. Sembla mentida i a vegades difícil d´explicar que hi hagi gent tant ràpida i competent a l´hora de rodar i que no els importa la seva integritat física a l´hora de baixar, però que no ténen gens de tècnica. I quan dic gens de tècnica vol dir que un caminet tancat al mig del bosc amb quatre pedres els ocasiona una dificultat extrema.
Tant en Joan com en Martí no són dos supercracks en tècnica, però no obstant avui es sentien superiors a molt rivals directes. Més d´un equipet que va de "guais" hauria de deixar d´entrenar tant de rodar i acostar-se cap al corredor-montnegre on els hi ensenyariem quatre lliçons de btt del de veritat, oi Tendo? oi Vadó? oi Xavi?
Avui l´enemic nº 1 ha estat la calor, un rival molt difícil de batre. El coulotte i maillot no podien absorvir la gran quantitat de suor que desprenia els cossos dels nostres incansables corredors.
l´aigua arribava a mollar el quadre i si miraves enrrera gairebé veies la marca del regalim que deixaves a terra.
Avui l´etapa tenia dos ports durs; un d´inici i el segon cap a la meitat de la cursa. I ha estat al coronar aquest segon port a més de 37 graus de temperatura on la fatiga ha estat més acusada. Un dels corredors li ha semblat veure un parell de voltors sobrevolant la seva hombra. Per sort, els ciclistes de l´Arenys de Munt estan fets d´una altra materia i tot el contrari d´enfonsar-se, glop de power gel i a refer-se ràpidament.
Els últims 15 quilòmetres és on s´ho han passat més bé. Era una zona molt trencacames de corriols on el 95% era ciclable. Aqui ja tots dos ben recuperats, han apretat les dents i gas.
El que encara els donava més moral, era veure com tota aquella colla de patateros anaven posant peus a terra i per tant, anaven recuperant posicions.
Finalment han arribat esprintant i més forts del que ells mateixos es podien pensar.
La posició 69 final a part de ser un bon número, té un gran mèrit.
Més informació i curiositats a www.bike-transalp.de