XIII 3 h de Resistència

Ja estan obertes les inscripcions a les XIII 3 h de Resistència

dimecres, 22 de juliol del 2009

5a etapa Trans Alp










Sortida desde St. Christina i arribada a Sarnthein.
82.2 quilòmetres i un desnivell 3.297 metres.








El fanstasma de la fatiga comença a fer acte de presència.
Avui l´etapa no ha estat tant dura, però gairebé.
Desde la sortida, en Martí i en Joan han d´intentar sortida a tope, ja que trobar-se més de 1.100 bicis ha d´incomudar una mica, i si no et treus els "globeros"ràpid de sobre, quan arribis a una zona més dificultosa, l´embut està creat.

El primer port que s´han trobat era asfaltat així que a ritme i gas a la burra. A continuació unes baixades inacabables on has d´intentar conservar la mecànica i el físic; és molt fàcil que tanta estona baixant et puguis relaxar més del compte. Baixant et trobes una col.leció de bidons per terra, líquids de tots colors i gustos. Quan arribaven a la vall, ja no sabien per on mirar; tot eren parets i més parets. Els esperava un ascensió de més de 25 quilòmetres que transcorria per terrenys bastant rodadors. Un cop arribes a dalt, tots els "descenders" que havies adalantat pujant et tornaven a passar volant. Es veu que hi ha hagut més d´una caiguda seriosa.

Finalment una zona de "senderillo" et feia arribar a la meta. És aquí on en Martí disfruta més.

En aquesta TransAlp, en Martí troba a faltar més trams estil "senderillo" i potser evitar una mica l´asfalt. Durant la cursa apareix una situació ben curiosa, i és que en la zona rodadora i de baixada sempre hi ha un cert nombre de corredors que adelanten en Joan i en Martí, però a la que es posen més de 2 pedres juntes al mig del camí, hi ha molta gent que de tècnica ben poca. És llavors que poden recuperar el terreny perdut.

Finalment han tardat 5 hores i 24 minuts arribant en la posició 84 de la seva categoria.
Per més informació, veure fotos i videos, conecteu-vos a http://www.bike-transalp.de/

1 comentari:

RUT ha dit...

Gràcies, David, per les teves cròniques. Això t'encantaria. I a la Neus també, perquè per aquí el camp d'autocaravanes, els ciclistes van en calçotets i no tenen manies si s'han de despullar i dutxar-se davant de qui sigui. Com que hi ha servei de massatge a tot el camp, veus tot de ciclistes allà estirats amb els fisio relaxant-los les extremitats inferiors.
Avui hem trobat lloc de seguida i hem arribat al poble molt aviat. Som en un càmping amb un gran llac on et pots banyar, anar amb patinet d'aigua... Fa una temperatura genial que no té res a veure amb la dels primers dies, en què havíem d'anar superabrigats amb el gore tex i els polars.
M'agradaria veure algun comentari d'algú, que sembla que tingeu por d'escriure. TENDO!!! A veure si t'animes a escriure quatre ratlles!!
David, quan tornem (ja t'ho va dir en Martí) esteu convidats a sopar!
Aquí les pastilles de fre shimano valen 10 euros!!!!!
Avui estem envoltats de vinyes i pomeres i se sent una olor de vi!!
Estem bastant lluny del poble i hi haurem d'anar per veure com arriben amb autocar, perquè estem molt ben situats i el càmping està col·lapsat, de manera que és impossible treure d'aquí el vehicle.
Avui anava per la carretera i duia una caravana de cotxes al darrere... S'ha de notar que sóc principiant duent aquest tipus de vehicle, per revolts i carreteres estretes, sentint com les coses dels armaris es van posant a lloc a mesura que ens desplacem.
FINS DEMÀ! (Núria i Rut)