XIII 3 h de Resistència

Ja estan obertes les inscripcions a les XIII 3 h de Resistència

dimarts, 21 de juliol del 2009

4a etapa Trans Alp



Sortida desde Brixen i arribada a St. Christina
Distància: 83.5 km. i un desnivell de 3.665 metres.



Avui en Joan i en Martí han aconseguit passar amb bona nota l´etapa més dura de la cursa.
Un recorregut molt exigent que constava de quatre ports d´alta muntanya, arribant a la cota 2.400 d´alçada.
La veritat és que les han passades de tots colors; amb unes condicions tant dures són normals els petits defelliments o "pàjares", però el més important és trobar el suport de la teva parella, baixar un pèl l´intensitat, menjar alguna coseta i mica en mica tornes a ser el que eres, o casi. Al cap d´una estoneta, segurament li tocarà a la teva parella. Penseu que han pedalat 5 hores i 47 minuts. Han aconseguit arribar en la posició 79 de la seva categoria. S´ha de tenir en compte que el nivell dels corredors que prènen part a la transalp és molt elevat arribant a ser professionals i tot.
Tant en Joan com en Martí tenen el suport incondicional de la Núria i la Rut. Aquestes dues valentes es traslladen desde l´inici de l´etapa fins el final amb l´autocaravana. Tots els que hem realitzat alguna cursa, carrera de fons o inclús la pujada a andorra, saben que aquest suport logístic i humà té un valor incalculable.
Doncs avui quan Martí i en Joan han arribat desfets a l´arriba, els esperava les seves donetes ben instal.lades, amb el dinar a punt. Aquests petits actes ajuden molt a recuperar el cicliste.






si voleu més informació, videos o fotos de la cursa, podu adreçar-vos a http://www.bike-transalp.de/