XIII 3 h de Resistència

Ja estan obertes les inscripcions a les XIII 3 h de Resistència

divendres, 22 de maig del 2009

SORTIDA DE CARRETERA DIUMENGE 24 DE MAIG DE 2009




La ruta serà "Light". Ja em fet "Terra de Remences" i ara toca una mica de pau. Despres de consultar amb alguns "Veterans" per consensuar la Ruta, he decidit la que m´ha semblat.

Aixi dons, Sortirem d´Arenys de Munt a les 6h. (el sol ja es ven amunt). Ens trobarem a la cruïlla de les quatre carreteres amb els de St. Cebria a les 6´15h. i la Ruta serà la següent.:

Arenys de Munt, Coll Sa Creu, St. Celoni, Hostalrich, Massanes, Riudarenes, Caldes de Malavella, Llagostera, St. Feliu de Guixols, Tossa, Lloret, Blanes, Tordera, hostalrich, St. Celoni, Vallgoguina, Coll Sacreu, Arenys de Munt. Cerveseta al pavello.

165km. 6h. Ruta suau mes curta que "terra de Remences".
Es recomana Kit de "Supervivencia" Barretes, Movil, i 5 Euros per el Tren.

NOTA: El Dijous en Quim alies "Laurant Fignon" es va caura. La grupeta de "Veterans, et desitjem que et recoperis aviat. Mes que res per que nosaltres seguirem entranant i con tornis et posarem a "Caldo".
Per acavar voliem agrair al Alex Sullastre i a tota la gent del "Restaurant La Vinya" el bon tracte i millor servei que ens van dispensar el diumenge pasat. Gracies en nom de la "grupeta de veterans de CC. Arenys de Munt.
Ruta B: Quedem a les 7:30 a l'Ateneu per sortir a les 8h
Arenys de Mar, Arenys de Munt, Carretera de Mata, Mataró, Argentona, Perpers, La Roca, Sant Celoni, Collsacreu, Arenys de Munt.
Ruta Organitrzada per en Gabriel ( Papa Noël ).
75km 3 hores aprox. ( Ritme Cicloturista )

1 comentari:

quimontmany ha dit...

gràcies pel comentari.
us puc dir que estic força bé, però la bici ( el quadre per ser més exactes ha passat a millor vida).
una òstia d'aquest calibre però et fa pensar i jo ara estic en aquest procés. de ben segur però que ben aviat tornarem a pedalar junts.
que us vagi bé i a reveure

quim