XIII 3 h de Resistència

Ja estan obertes les inscripcions a les XIII 3 h de Resistència

dilluns, 2 de març del 2009

Cursa social les Preses


L'equip amb el debutan el Presi Podium sènior



Guanyadors finals del Campionat



Ahir diumenge es va disputar la ultima prova puntuable pel campionat gironí d’hivern de carretera. El dia es va despertar tapat amb núvols, amb el terra de la carretera moll, no va arriba a ploure en cap moment, però va averi trams de molt de perill ja que l’aigua barrejada amb el fang de la carretera feia que aquesta fos una pista de patinatge en mes d’un punt.
En quant a la prova 78 quilometres amb dos ports de muntanya les Serres i les Encies.
Ahir vam tenir el debut a les carreres del nostre estimat president.
La carrera molt rapida fins a les aproximacions d’Angles on van comença els nervis i les caigudes, per sort cap caiguda greu, a partir d’aquí la carrera es va enduri d’allò mes, pel ritme imposat pels Penaca , el pas pel primer port ja es va trencar la cursa en diferents grupets, i d’aquí fins a meta es van anar formant grupets , on cada un li va tocar el que es mereixia. Finalment victòria per l’elit Mauricio Muller, seguit d’en Jaume Morales i en Guillem Muñoz i la resta de gent va anar arribant en grupets amb la carrera completament trencada.
Pel que fa a la general final del campionat, en Josep Patiño va aconseguir la victòria en la categoria sènior, cal destacar el cinquè lloc d’en David Pruna a la categoria master30, recordem que es un debutant en aquest tipus de proves.